Studijní obory:
Obor
Kód oboru
Typ studia
Délka studia
Forma studia
Přijmou 2025/26
Přihlášeno/Přijato 2024/25
Přijímací zkoušky
Navazující profese
Výuční list
Cukrář (Cukrář)
29-54-H.01
Výuční list
3
Denní
48
104/43
Kuchař-číšník (Číšník, servírka)
65-51-H.01
Výuční list
3
Denní
60
80/55
Kuchař-číšník (Kuchař)
65-51-H.01
Výuční list
3
Denní
120
120/101
Pekař (Pekař)
29-53-H.01
Výuční list
3
Denní
12
20/9
Řezník-uzenář (Řezník-uzenář)
29-56-H.01
Výuční list
3
Denní
12
7/5
Maturita
Ekonomika a podnikání (Ekonomika a podnikání v potravinářství)
63-41-M.01
Maturita
4
Denní
30
41/29
Hotelnictví (Hotelnictví a cestovní ruch)
65-42-M.01
Maturita
4
Denní
60
148/60
Nástavba
Gastronomie (Gastronomie)
65-41-L.51
Nástavba
2
Denní
30
53/30
Profese, které můžeš vykonávat nebo se na ně postupně vypracovat:
Bohužel žádné profese nenalezeny.
Kontakt na školu:
Adresa:
U Borského parku 1213/3301 00
Plzeň
Plzeňský
Základní informace:
Typ školy: Veřejná
IČ: 518557
- Ředitel: Mgr. Miroslav Široký
- Ředitel telefon: 377 372 016