Studijní obory:
Obor
Kód oboru
Typ studia
Délka studia
Forma studia
Přijmou 2025/26
Přihlášeno/Přijato 2024/25
Přijímací zkoušky
Navazující profese
Výuční list
Cukrář
29-54-H.01
Výuční list
3
Denní
8
8/4
Cukrář
29-54-H.01
Výuční list
3
Dálková
15
15/14
Kuchař-číšník
65-51-H.01
Výuční list
3
Denní
10
20/20
Kuchař-číšník
65-51-H.01
Výuční list
3
Dálková
10
10/7
Řezník-uzenář
29-56-H.01
Výuční list
3
Denní
20
20/5
Řezník-uzenář
29-56-H.01
Výuční list
3
Dálková
10
10/6
Výrobce potravin (Pivovarník – sladovník)
29-51-H.01
Výuční list
3
Denní
10
10/6
Výrobce potravin (Pivovarník – sladovník)
29-51-H.01
Výuční list
3
Dálková
10
15/13
Nástavba
Technologie potravin (Potravinářský technolog)
29-41-L.51
Nástavba
2
Denní
20
20/8
Profese, které můžeš vykonávat nebo se na ně postupně vypracovat:
Bohužel žádné profese nenalezeny.
Kontakt na školu:
Adresa:
Jiráskova 1519/8251 01
Říčany
Středočeský
Základní informace:
Typ školy: Soukromá
IČ: 24135097
- Ředitel: Mgr. Daniel Vančura, MBA
- Ředitel telefon: 604 322 877