Studijní obory:
Obor
Kód oboru
Typ studia
Délka studia
Forma studia
Přijmou 2025/26
Přihlášeno/Přijato 2024/25
Přijímací zkoušky
Navazující profese
Výuční list
Cukrář
29-54-H.01
Výuční list
3
Denní
30
52/51
Kuchař-číšník
65-51-H.01
Výuční list
3
Denní
30
27/23
Kuchař-číšník (zaměření Číšník)
65-51-H.01
Výuční list
3
Denní
30
14/13
Kuchař-číšník (zaměření Kuchař)
65-51-H.01
Výuční list
3
Denní
30
29/27
Pekař
29-53-H.01
Výuční list
3
Denní
30
16/14
Prodavač
66-51-H.01
Výuční list
3
Denní
30
Maturita
Analýza potravin (Hodnocení kvality)
29-42-M.01
Maturita
4
Denní
40
41/41
Analýza potravin (Výživový poradce)
29-42-M.01
Maturita
4
Denní
40
63/62
Technologie potravin (Management potravinářských výrob)
29-41-M.01
Maturita
4
Denní
60
45/43
Technologie potravin (Mlynářství a výroba krmiv)
29-41-M.01
Maturita
4
Denní
30
1/1
Nástavba
Technologie potravin
29-41-L.51
Nástavba
2
Denní
40
39/37
Profese, které můžeš vykonávat nebo se na ně postupně vypracovat:
Bohužel žádné profese nenalezeny.
Kontakt na školu:
Adresa:
náměstí Republiky 116530 02
Pardubice
Pardubický
Základní informace:
Typ školy: Veřejná
IČ: 48161161
- Ředitel: Mgr. Zdeněk Zitko
- Ředitel telefon: 466 530 545