Studijní obory:
Obor
Kód oboru
Typ studia
Délka studia
Forma studia
Přijmou 2025/26
Přihlášeno/Přijato 2024/25
Přijímací zkoušky
Navazující profese
Výuční list
Cukrář
29-54-H.01
Výuční list
3
Denní
12
21/12
Instalatér
36-52-H.01
Výuční list
3
Denní
12
14/12
Klempíř (Operátor plechové výroby)
23-55-H.01
Výuční list
3
Denní
12
Kuchař-číšník (Číšník, servírka)
65-51-H.01
Výuční list
3
Denní
10
17/8
Kuchař-číšník (Kuchař)
65-51-H.01
Výuční list
3
Denní
20
13/10
Obráběč kovů
23-56-H.01
Výuční list
3
Denní
12
7/6
Prodavač (Asistent prodeje)
66-51-H.01
Výuční list
3
Denní
20
13/13
Truhlář
33-56-H.01
Výuční list
3
Denní
12
15/6
Maturita - více praxe
Gastronomie
65-41-L.01
Maturita - více praxe
4
Denní
20
Obchodník (Management obchodní logistiky)
66-41-L.01
Maturita - více praxe
4
Denní
20
Profese, které můžeš vykonávat nebo se na ně postupně vypracovat:
Bohužel žádné profese nenalezeny.
Kontakt na školu:
Adresa:
Zámecká 1564 01
Žamberk
Pardubický
Základní informace:
Typ školy: Veřejná
IČ: 654949
- Ředitel: PhDr. Zuzana Pecháčková
- Ředitel telefon: 774 610 641