Studijní obory:
Obor
Kód oboru
Typ studia
Délka studia
Forma studia
Přijmou 2025/26
Přihlášeno/Přijato 2024/25
Přijímací zkoušky
Navazující profese
Bez maturity a výučního listu
Praktická škola dvouletá
78-62-C.02
Bez maturity a výučního listu
2
Denní
18
7/7
Výuční list
Kuchař-číšník (Číšník, servírka)
65-51-H.01
Výuční list
3
Denní
15
15/9
Kuchař-číšník (Kuchař/ka-číšník, servírka)
65-51-H.01
Výuční list
3
Denní
15
38/17
Kuchař-číšník (Kuchař/ka)
65-51-H.01
Výuční list
3
Denní
30
27/9
Výuční list - nižší náročnost
Malířské a natěračské práce
36-57-E.01
Výuční list - nižší náročnost
3
Denní
Pečovatelské služby
75-41-E.01
Výuční list - nižší náročnost
3
Denní
14
10/8
Prodavačské práce
66-51-E.01
Výuční list - nižší náročnost
3
Denní
7
10/7
Stravovací a ubytovací služby (Stravovací služby)
65-51-E.01
Výuční list - nižší náročnost
3
Denní
14
13/10
Tesařské práce
36-64-E.01
Výuční list - nižší náročnost
3
Denní
1/
Zednické práce
36-67-E.01
Výuční list - nižší náročnost
3
Denní
7
Maturita - více praxe
Gastronomie (Gastronomie s hotelovým provozem)
65-41-L.01
Maturita - více praxe
4
Denní
30
35/18
Nástavba
Gastronomie
65-41-L.51
Nástavba
2
Denní
30
46/30
Profese, které můžeš vykonávat nebo se na ně postupně vypracovat:
Bohužel žádné profese nenalezeny.
Kontakt na školu:
Adresa:
Univerzitní 3015760 01
Zlín
Zlínský
Základní informace:
Typ školy: Veřejná
IČ: 545121
- Ředitel: Mgr. Petr Úředníček
- Ředitel telefon: 577 210 084