Studijní obory:
Obor
Kód oboru
Typ studia
Délka studia
Forma studia
Přijmou 2025/26
Přihlášeno/Přijato 2024/25
Přijímací zkoušky
Navazující profese
Výuční list
Cukrář
29-54-H.01
Výuční list
4
Denní
6
7/4
Kuchař-číšník
65-51-H.01
Výuční list
4
Denní
10
14/10
Truhlář
33-56-H.01
Výuční list
4
Denní
10
8/6
Umělecký truhlář a řezbář
82-51-H.02
Výuční list
4
Denní
5
1/1
Výuční list - nižší náročnost
Potravinářská výroba
29-51-E.01
Výuční list - nižší náročnost
3
Denní
5
Stravovací a ubytovací služby
65-51-E.01
Výuční list - nižší náročnost
3
Denní
5
1/1
Truhlářská a čalounická výroba
33-56-E.01
Výuční list - nižší náročnost
3
Denní
5
Maturita
Předškolní a mimoškolní pedagogika
75-31-M.01
Maturita
4
Denní
13
12/10
Maturita - více praxe
Reprodukční grafik pro média
34-53-L.01
Maturita - více praxe
4
Denní
7
16/7
Nástavba
Podnikání
64-41-L.51
Nástavba
3
Denní
10
Profese, které můžeš vykonávat nebo se na ně postupně vypracovat:
Bohužel žádné profese nenalezeny.
Kontakt na školu:
Adresa:
Štefánikova 549/27500 11
Hradec Králové
Královéhradecký
Základní informace:
Typ školy: Veřejná
IČ: 62690361
- Ředitel: Mgr. Iva Rindová
- Ředitel telefon: 495 272 394