Šéfkuchař
Šéfkuchař je zodpovědný za plánování a přípravu jídelního menu, vedení kuchyňského personálu a zajištění kvality připravovaných jídel. Šéfkuchař pracuje na vývoji nových receptů, nakupuje suroviny, spolupracuje s vedením na rozvoji restaurace a sleduje dodržování hygienických standardů. Je také zodpovědný za dodržování rozpočtu a zajištění efektivního chodu kuchyně. Šéfkuchař je tedy klíčovou osobou restaurace a jeho práce výrazně ovlivňuje celkový zážitek hostů.
Průměrná hrubá mzda
48.500 KčDoporučené vzdělání
SŠ - MaturitaDélka studia
4 rokyNejvhodnější typologie pro tuto profesi
Řečník - ENFJ, Koordinátor - ESTJ, ... (zobrazit všechny)Nejvhodnější studijní cesta pro Šéfkuchař:
Střední škola
Nejvhodnější obor:
1) Gastronomie
Vhodný obor:
1) Kuchař-číšník
Najdi si svou vysněnou školu
Select...
Select...
Vyber kraj
Na detailním popisu této profese usilovně pracujeme.
Nejvhodnější typologie osobnosti pro tuto profesi: