Řezník
Řezník je odborník na zpracování masa a jeho přípravu k prodeji či konzumaci. Jeho práce zahrnuje nákup masa od farmářů nebo velkoobchodů, porcování, vykosťování a přípravu do různých forem, jako jsou kousky na grilování, steaky, klobásy, jitrnice či uzeniny. Řezník také dbá na kvalitu masa a dodržování hygienických norem během celého procesu od nákupu až po prodej hotových produktů zákazníkům. V dnešní době existují i řezníci, kteří se specializují na biopotraviny nebo na přípravu masa pro gastronomické podniky.
Průměrná hrubá mzda
28.000 KčDoporučené vzdělání
SŠ - Výuční listDélka studia
3 rokyNejvhodnější typologie pro tuto profesi
Detailista - ISTJ, Řemeslník - ISTP, ... (zobrazit všechny)Najdi si svou vysněnou školu
Select...
Select...
Vyber kraj
Na detailním popisu této profese usilovně pracujeme.
Nejvhodnější typologie osobnosti pro tuto profesi: