Pekař
Pekař se specializuje na přípravu pečiva, chleba, rohlíků a dalších pečených výrobků. Jeho práce zahrnuje přípravu těsta, tvarování a zdobení pečiva, pečení a následnou kontrolu kvality surovin. Pekař musí být schopen pracovat jak ve velkých pekárnách, tak v malých obchodech s pečivem. Nezbytná je znalost různých druhů mouky, droždí a dalších surovin, které používá při pečení. Kromě toho musí být pekaři pečliví, aby dokázali zaručit prvotřídní kvalitu a čerstvost výrobků.
Průměrná hrubá mzda
27.000 KčDoporučené vzdělání
SŠ - Výuční listDélka studia
3 rokyNejvhodnější typologie pro tuto profesi
Strážce - ISFJ, Detailista - ISTJ, ... (zobrazit všechny)Najdi si svou vysněnou školu
Select...
Select...
Vyber kraj
Na detailním popisu této profese usilovně pracujeme.
Nejvhodnější typologie osobnosti pro tuto profesi: