Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů

Škola

Česká zemědělská univerzita v Praze

Charakteristika oboru

Bakalářský studijní program Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů představuje ideální volbu pro všechny, kteří mají zájem o zdravou výživu, nové trendy ve výrobě a zpracování potravin, a chtějí se dozvědět více o celém procesu produkce potravin, od pěstování surovin až po jejich finální zpracování a distribuci. Tento tříletý program nabízí studentům komplexní pohled na výrobu potravin, "od vidlí po vidličku", a zdůrazňuje význam kvalitních surovin a správných metod jejich zpracování a uchování pro zajištění bezpečných a kvalitních potravin.

Studenti se naučí nejen vyrábět po...

Detail programu

Ukončení studia
Délka studia
Přijmou 2025/26
Přihlášeno/Přijato 2024/25
Forma studia
Jazyk studia
Přijímací zkoušky
Školné
Studijní program
Bakalářské
3
Prezenční
Čeština
Informace