Upřesni, kde a jakou formou bys rád studoval:
Studijní programy
Program
Univerzita
Fakulta
Forma studia
Typ studia
Délka studia
Navazující profese
Vysokoškolské studijní programy
Prezenční
Bakalářské
3
Prezenční
Navazující magisterské
2
Chemie a technologie potravin
Prezenční
Kombinované
Doktorské
4
Prezenční
Kombinované
Bakalářské
3
Prezenční
Bakalářské
3
Prezenční
Kombinované
Navazující magisterské
2
Food Chemistry and Technology
Prezenční
Kombinované
Doktorské
4
Prezenční
Bakalářské
3
Prezenční
Navazující magisterské
2
Prezenční
Bakalářské
3
Prezenční
Navazující magisterské
2
Hygiena a technologie potravin
Prezenční
Kombinované
Doktorské
4
Nutrition and Food
Prezenční
Kombinované
Doktorské
4
Potravinářství a výživa člověka - specializace: Jakost a bezpečnost potravin
Prezenční
Navazující magisterské
2
Potravinářství a výživa člověka - specializace: Technologie potravin
Prezenční
Navazující magisterské
2
Potravinářství a výživa člověka - specializace: Výživa člověka
Prezenční
Navazující magisterské
2
Prezenční
Kombinované
Bakalářské
3
Prezenční
Navazující magisterské
2
Technologie potravin
Prezenční
Kombinované
Doktorské
4
Prezenční
Kombinované
Navazující magisterské
2
Prezenční
Bakalářské
3
Výživa a potraviny
Prezenční
Kombinované
Doktorské
4
Prezenční
Navazující magisterské
2
Prezenční
Bakalářské
3
Prezenční
Navazující magisterské
2
Profese, které můžeš vykonávat nebo se na ně postupně vypracovat: